spot_img
MataróCulturaLa Fundació Iluro inicia 2024 incentivant el teatre a Mataró: busca propostes...

La Fundació Iluro inicia 2024 incentivant el teatre a Mataró: busca propostes per programar espectacles

spot_img

Es volen programar 6 espectacles d’abril a desembre d’aquest 2024. La recepció de propostes s’allargarà fins al pròxim dilluns 12 de febrer

La Fundació Iluro presenta la segona convocatòria del Cicle Escena i Pensament, una iniciativa artística per programar talent jove i emergent que concentrin diferents disciplines de les arts escèniques: monòlegs, màgia, microteatre, poesia, circ, música en format acústic i dansa. Amb la publicació de les bases s’obre el període de recepció de les propostes, que s’allargarà fins al proper dilluns 12 de febrer. El Cicle Escena i Pensament té com a proposta de valor la programació d’una oferta cultural de qualitat, accessible i de proximitat, que impulsi les arts locals i comarcals. Amb aquesta segona convocatòria, la Fundació Iluro vol donar suport a la creativitat i innovació cultural d’artistes emergents de l’escena artística mataronina i del Maresme.

Dotacions

La convocatòria té com a objectiu la programació escènica de fins a 6 espectacles entre l’abril i el desembre de 2024, i es dotarà a cadascun dels projectes amb una aportació de 1.000 €, sessions d’assaig i la programació de l’espectacle a l’Ateneu Centre Cultural, un espai emblemàtic de la ciutat de Mataró. Les propostes se seleccionaran des del comitè d’avaluació de l’Espai Escena i Pensament format per l’equip tècnic de la Fundació Iluro i membres de reconegut prestigi dins el món de les arts escèniques de la ciutat i la comarca. Les representacions tindran lloc a l’Espai Escena i Pensament de l’Ateneu Centre Cultural de Mataró.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img