Anunci Publicitarispot_img
DestacatsBrutal agressió sexual múltiple a una noia a Cerdanyola

Brutal agressió sexual múltiple a una noia a Cerdanyola

spot_img

El passat 8 de setembre, quatre homes van agredir sexualment una noia al barri de Cerdanyola a primera hora del matí

Mataró reacciona amb rebuig a un greu episodi de violència masclista viscut a la ciutat. El passat 8 de setembre, quatre homes van agredir sexualment una noia al barri de Cerdanyola. A primera hora del matí, concretament cap a les 6 de la matinada, la víctima es trobava passejant el gos per la zona de la Torre de Can Palauet, a prop de l’avinguda Josep Tarradelles.

Els presumptes agressors van abordar la noia en un portal i la van agredir sexualment. Els Mossos d’Esquadra han confirmat els fets i han obert una investigació per identificar els autors. L’agrupació veïnal ‘Mataró Segura’, molt activa a Facebook, va ser qui va destapar la notícia, afirmant que els presumptes agressors són de nacionalitat marroquina. De moment s’ha optat per no oferir cap més detall sobre l’agressió, per tal de protegir la víctima i el curs de la investigació que estan duent a terme els Mossos ■

Mataró condemna l’agressió

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mataró han consensuat un manifest conjunt de condemna i rebuig a la presumpta agressió, que investiguen els Mossos d’Esquadra i que va tenir lloc a la ciutat el passat 8 de setembre.

“Les agressions sexuals són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones. És alhora un delicte i un greu problema social i polític. La violència sexual és una forma de violència masclista que ens afecta a tota la ciutadania. L’Ajuntament de Mataró posa a disposició de la persona agredida tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, i manifesta el seu compromís i la voluntat de continuar treballant per aconseguir una ciutat lliure d’agressions i conductes sexistes i garantir l’atenció a les persones que les pateixen”, afirma el manifest.

Avui, 13 de setembre, hi ha convocada una doble concentració de rebuig. Diverses entitats veïnals de Mataró s’hi han sumat. La marxa començarà a les 18:30h a la Plaça Isla Cristina i caminarà fins a l’Ajuntament, on la concentració s’ha fixat per les 19:30h

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img